Femundsundet Storhytte

Femundsundet Storhytte

Femundsundet storhytte er en hyggelig hytte med høy standard, samtidig som den er intim. Drøyt 600 kvm.

Storhytta passer fint for vennegrupper og familier, feiring av runde år eller mindre firmagrupper. Sammenkomsten blir mer uformell og alle føler seg hjemme.

Femundsundet storhytte har 15 romslige soverom, hvorav 13 har egne moderne bad, hvorav 2 HC tilpasset. Stor spisestue og peisestue. Badstu og trådløs wifi. Det er opptil 40 sengeplasser de fleste i gode senger og dessuten noen i sovesofaer. Det er høy norsk kvalitet på senger og madrasser. 

På sommeren et det gode turmuligheter til Sølenfjellene (1.755 moh) eller mange mindre topper i nærheten. Fine turløyper rett fra døra sommer og vinter. Norges beste fiskeelv er 200 m unna. På vinteren gode skiløyper. Sølen alpin 2 km unna og en knapp time til Trysil eller Idrefjäll.

Kjøkkenet er moderne med gassovn, stekeovn, meget rask oppvaskmaskin, god lagring og godt utstyrt med kopper og kar, glass og tallerkner, og flere ganger i året er det festmiddag med feiring.

Spisestuen er utstyrt med sitteplass til alle på langbord eller små bord. Det kan fint dekkes langbord til 30 personer. Stua, som er i vinkel med spisestuen, har flere sofagrupper foran en fin varm peis. Rett utenfor stua er det sitteplass i solveggen, med direkte utgang fra stua. I gangen utenfor stua er det toaletter.

Soverommene har høy standard og alle har dusjbad med toalett. To soverom har ekstra soverom (f.eks. til barna). Hvert rom er utstyrt med to senger med gode norskproduserte fjærmadrasser. I tillegg kommer Hovden© sovesofaer og stoler, samt køyeseng i ekstrarommene. To soverom i 1. etg er tilrettelagt for handicappede.  Ni soverom er i 2. etg mens fire er i 1. etg.

Badene på soverommene er flislagte dusjbad med varmekabler, toalett og håndvask. Badstua er et deilig sted etter lang dag ute. Skirom.

Praktiske opplysninger

Ved leie krever vi obligatorisk renhold kr 3.200 og strømforbruk etter avtale (grunnet de høye prisene). Leieprisen varierer fra ca 16.-28.000 kr. Ta kontakt for tilbud! Vi leier også ut sengetøypakker med håndklær for kr 170 pr person og langrennutstyr. Vedsekker kan vi også skaffe.

 
 

Femundsundet Storhytte, 2440, Engerdal, Norway | Phone: +47 95 94 36 85 | E-mail: post@femundsundet.no