Femundsundet Skula

Femundsundet Skula

Skula er en sjarmerende gammel tømmerbygning pusset opp til topp moderne standard ferdig til julen 2016. Sjarmen og mye er bevart, samtidig som den er moderne med høy standard. Drøyt 200 kvm.

Skula passer fint for vennegrupper og familier, eller mindre firmagrupper. Det er 15 gode senger og dessuten noen ekstra senger. Det er fem romslige soverom, og det er høy norsk kvalitet på senger og madrasser. 

På sommeren et det gode turmuligheter til Sølenfjellene (1.755 moh) eller mange mindre topper i nærheten. Norges beste fiskeelv er 200 m unna. På vinteren gode skiløyper. Sølen alpin 2 km unna og en knapp time til Trysil eller Idrefjäll.

Det er fin stue med mange sitteplasser og moderne peisovn. Kjøkkenet har også god spiseplass og er godt utstyrt. Det er to moderne bad. Vaskemaskin. Peisovn og trådløs Wifi. Ute er det hagemøbler på sommeren og bålplass på vinteren. Skula ligger fritt til og det er 3 små uthus på tomten.

Praktiske opplysninger

Ved leie er det obligatorisk renhold kr 1.400 og strømforbruk etter avtale (grunnet de høye prisene). Leieprisen varierer fra ca 6.-12.000 kr. Ta kontakt for tilbud! Vi leier også ut sengetøypakker med håndklær for kr 170 pr person. 

 
 
 

Femundsundet Storhytte, 2440, Engerdal, Norway | Phone: +47 95 94 36 85 | E-mail: post@femundsundet.no